Detail aktuality

14.10. 2021

Poznáte muže, který si "půjčil" cizí auto?

NYMBURK - Hledáme muže, který si přisvojil cizí vůz. Zachytili jej kamery z benzinové čerpací stanice.
Policisté z nymburska hledají muže, který 4. října 2021 před polednem odcizil osobní vůz Nissan Almera v obci Hradčany. Muži stačilo ke krádeži několik málo vteřin, kdy se z důvodu vynášení nákupu z vozu jeho majitel na chvíli vzdálil, a bohužel nechal klíčky v zapalování.

Nicméně ještě téhož dne, o zhruba patnáct minut později, přijali policisté z Obvodního oddělení Městec Králové oznámení o řidiči, který si na benzinové čerpací stanici dotankoval nádrž, ale bez zaplacení ujel.
Ze zajištěného záznamu policisté zjistili, že neznámý muž tankoval benzin do stejného vozu - Nissanu Almera - a se shodnou registrační značkou, který krátce předtím nahlásil jeho majitel jako odcizený.

Policisté okamžitě prováděli šetření a již po oznámení krádeže vozu po něm pátrali. Doposud se ale nepodařilo zajistit vůz ani osobu, která jej měla odcizit.

Pomoci k objasnění obou záležitostí by mohly fotografie, na kterých je zachycen muž, který natankoval benzin do vozu, který byl krátce předtím odcizen a za natankování "zapomněl" zaplatit.

Pokud někdo pozná muže na fotografiích, ať sdělí informace policistům na linku tísňového volání 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevenece
KŘP Středočeského kraje
11. října 2021

Přílohy:

:   zde  (*.jpeg)

Překladač:

bsk-logo
fcb-logo

Tísňová čísla